Pénzügyőr SE – FC Nagykanizsa 1-1 (0-1)

2019. március 31. (vasárnap) 15:30 óra, Pénzügyőr SE Pasaréti úti Sporttelep

Pénzügyőr SE – FC Nagykanizsa 1-1 (0-1)

Mérkőzés adatlap

Pénzügyőr SE: Czuczi Márton – Buzás Viktor (Luczek Dávid), Tóth Máté, Cseh Gergő, Füleki Norbert, Varga-Sebestyén Benjámin, Jovánczai Zoltán (Turi Ákos), Sztrunga Zsolt (Burka Bendegúz), Vitelki Balázs, Karvalics Bence, Szabó Balázs

Góllövőnk: Vitelki Balázs

Vezetőedző: Klausz László

Gyönyörű szép időben, közel 300 néző előtt játszottuk a mérkőzést. Klausz László eltiltása miatt nem foglalhatott helyet a kispadon. Despotovic Vanja 1 meccses büntetését töltötte.

Az első negyedórában hullámzó volt a játék, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. A 16. percben egyik támadásunk során Sztrunga Zsolt földre került. Hordágyon vitték le és mentőt kellett hozzá hívni. Egyes hírek szerint térdszalag szakadást szenvedett.

A sérülés úgy tűnt, hogy nagyon megzavarta csapatunkat, a vendégek kerültek fölénybe, és sorra dolgozták ki helyzeteiket, amelyek közül egyet, a 39. percben Kretz Bálint révén gólra váltottak. Ha Czuczi Márton nem véd ragyogó formában, akkor ellenfelünk már az első periódusban eldönthette volna a mérkőzést. Ezzel szemben mi nem tudtunk gólhelyzetet kialakítani.

Az 57. percben csereként beállt Luczek Dávid és Turi Ákos és varázsütésre megváltozott a játék képe. Innentől kezdve mi támadtunk. Olyan nyomás alatt tartottuk a kanizsaiakat, hogy szinte felbillent a pálya, de Horváth Márton a kanizsaiak hálóőre ugyancsak jó napot fogott ki, sorra hatástalanította próbálkozásainkat. Alig néhány perc volt hátra a mérkőzésből, amikor szabadrúgáshoz jutottunk 17-18 méterre a kanizsai kaputól. Vitelki Balázs remekbe szabott lövése végre utat talált a kapuba. Ezt követően továbbra is támadásban maradtunk, de már nem volt idő arra, hogy a győztes gólt is belőjük.

A tavaszi szezonbéli hazai meccseinken, a Tintahalak ellen 0-2-ről fordítva nyertünk, a Puskás II. ellen 0-2-ről egyenlítettünk. Dicséretes hogy már harmadik alkalommal állunk fel hátrányból, de jó lenne ha legközelebb már nem adnánk előnyt az aktuális ellenfélnek. Elismerés illeti a csapatot az utolsó 30 perc játékáért, de közel sem lehetünk elégedettek, mert ahhoz hogy elkerüljünk a kieső pozícióból, győzelmekre van szükség.

Jövő hét vasárnap Sárvárra látogatunk.

Vitelki Balázs egyenlítő gólja. Kattints a fotóra a további képek megtekintéséhez!

2019.03.31. (vasárnap) 11:00

Puskás Akadémia FC II. – Pápai Perutz FC 2-1

Mérkőzés adatlap


2019.03.31. (vasárnap) 15:30

THSE-Szabadkikötő – BKV Előre 1-1

Mérkőzés adatlap


TARR Andráshida SC – Csepel FC 3-1

Mérkőzés adatlap


III. KER. TVE – MOL Vidi FC II. 4-3

Mérkőzés adatlap


Dunaharaszti MTK – Komárom VSE 2-1

Mérkőzés adatlap


Pénzügyőr SE – FC Nagykanizsa 1-1

Mérkőzés adatlap


2019.03.31. (vasárnap) 16:00

FC Ajka – Sárvár FC 4-0

Mérkőzés adatlap


2019.03.31. (vasárnap) 18:00

Ménfőcsanak ESK – Érdi VSE 0-1

Mérkőzés adatlap

www.nemzetisport.hu

Be the first to comment

Leave a Reply