Pénzügyőr SE – MOL VIDI FC II. 1-3 (0-1)

 

2018.10.07. (vasárnap) 14:30 óra, Pasaréti út

Pénzügyőr SE – MOL VIDI FC II. 1-3 (0-1)

200 néző. Játékvezető: Dobai János, asszisztensek: Török Sándor, Belicza Bence

Mérkőzés adatlap

Pénzügyőr SE: Gábor Péter – Varga Bence (Buzás Viktor), Ablonczy Gerjén (Farkas Máté), Despotovic Vanja, Beszterczei Attila, Varga-Sebestyén Benjámin, Vitelki Balázs (Turi Ákos), Burka Bendegúz, Nagy Bendegúz, Szabó Balázs, Kovács Gábor

Vezetőedző: Hevesi Tamás

MOL VIDI FC II.: Hársfalvi András – Zeke Márió, Pápai Kristóf (Kojnok Zsolt), Szabó Bálint, Komódi Kevin (Kristán Pál), Takács Martin (Tajti Balázs), Galacs Erik, Lencsés Balázs, Pető Brúnó, Sós Bence, Tarnóczi Roland

Vezetőedző: Tímár Krisztián

Góllövők: Nagy Bendegúz 76. perc, illetve Galacs Erik 6. perc, Lencsés Balázs 79. perc, Kojnok Zsolt 92. perc

Sajnos ez a mérkőzés is (ebből lassan rendszer lesz) borzalmasan indult számunkra, már a 6. percben hátrányba kerültünk. Hiába jelezték a Pénzügyőr részéről, hogy a gólt lökés, szabálytalanság előzte meg, Dobai játékvezető hajthatatlannak bizonyult, sőt  “halmazati büntetésként” Hevesi Tamást elküldte a kispadról. Rendkívül feszültté vált a meccs, alig volt játékban a labda, mindkét oldalon rengeteg szabálytalanság volt, a játékosok folyamatosan reklamáltak. Megvolt az igyekezet, de az első félidőben nem tudtunk komoly gólhelyzetet kidolgozni. Nagyjából 30-35 perc volt hátra a meccsből, amikorra végre sikerült megfelelő fordulatszámra felpörögnünk. Alig negyedórával a találkozó vége előtt fölényünk góllá érett. Nagy Bendegúz éles szögből talált a hálóba. Továbbra is támadásban maradtunk, és egy kis időre felcsillant annak a lehetősége, hogy akár a győztes gólt is megszerezhetjük, de Lencsés Balázs találata szétrombolta reményeinket. 

Mindent egy lapra téve  támadtunk, hogy ismét kiegyenlítsünk, de Buzás Viktor hiába fejelt a vendégek hálójába, a gólt a játékvezető les miatt érvénytelenítette. A hosszabbításban újabb találatot szerzett a Vidi, Koznok Zsolt volt eredményes, és ezzel el is dőlt a 3 pont sorsa.

A hálónkban a Vidi második gólja. Kattints a fotóra a további képekért!

Összességében lényegesen jobban játszottunk, mint 1 hete a Komárom ellen, de így sem tudtunk pontot szerezni. Több olyan szituáció volt a mérkőzésen, amikor a játékvezetői döntésekből mi jöttünk ki rosszul, nemcsak a megadott és a meg nem adott gólra gondolok. Vereségünkkel az utolsó helyre kerültünk. A 9 mérkőzésen megszerzett 5 pont roppant kevés. Óriási a baj, hiszen most már jelentős (5 pont) a hátrányunk a még bennmaradó helytől.

Egy nehéz mérkőzés következik, vasárnap 14:30 órakor a második helyezett Érdi VSE otthonában lépünk pályára.

 

2018.10.07. (vasárnap) 11:00 óra

Puskás Akadémia FC II. – Komárom VSE 0-2

Mérkőzés adatlap

2018.10.07. (vasárnap) 14:30 óra

Dunaharaszti MTK – Csepel FC 1-2

Mérkőzés adatlap

III. KER. TVE – BKV Előre 3-2

Mérkőzés adatlap

Ménfőcsanak ESK – TARR Andráshida SC 1-0

Mérkőzés adatlap

Pápai Perutz FC – Sárvár FC 0-0

Mérkőzés adatlap

Pénzügyőr SE – MOL Vidi FC II. 1-3

Mérkőzés adatlap

THSE-Szabadkikötő – FC Nagykanizsa 2-1

Mérkőzés adatlap

2018.10.07. (vasárnap) 16:00 óra

FC Ajka – Érdi VSE 2-0

Mérkőzés adatlap

Be the first to comment

Leave a Reply