Pénzügyőr SE – Unione FC 0-0. Sólyom Ferenc értékelése

BLSZ I. osztály 26. forduló

2021.05.01. (szombat) 16:30 óra, Pasaréti út

Pénzügyőr SE – Unione FC 0-0

Mérkőzés adatlap

Játékvezető: Práth Dávid, asszisztensek: Bencze András, Szuhodovszki Dávid

Pénzügyőr SE: Sásdi Dominik, Borbély Bence, Megyeri Márk, Tóth Dániel, Králl Márk (Grecsó Bence), Kocsis Máté (Mendebaba Szása), Tóth Gergő (Diamant Zsolt), Oláh Krisztián, Deésy Márk, Tóth Máté, Constantino Dominik (Fogarassy Máté)

Először is nagyon örültünk, hogy ismét Pasaréten játszhatunk, illetve, hogy visszatérhettek a szurkolók a lelátóra. Tudtuk, hogy az ellenfél 4-5 olyan támadóval rendelkezik, akik ha engedik játszani őket, eredményesek tudnak lenni. Ezért már a saját térfelükön megpróbáltuk megakadályozni a támadás építésüket, ami azt gondolom sikerült is. Mi megpróbáltunk sok mozgással játszani, mert bíztunk a jobb erőnlétünkben. 

Az első félidő kiegyenlített volt, és inkább a mezőnyben folyt a játék, kevés helyzet alakult ki, A második félidőben nyomás alá tudtuk venni az ellenfél kapuját, folyamatosan támadtunk, és 4-5 komoly helyzetet alakítottunk ki, de a hetek óta tartó problémával, hogy a kialakított helyzeteket értékesítsük, most sem tudtunk megbirkózni. A mérkőzés vége felé, az ellenfél is kihagyott egy nagy helyzetet, de úgy gondolom megérdemelte volna a csapat a győzelmet!