A Pestszentimrei SK – Pénzügyőr SE mérkőzés beharangozója

BLSZ I. osztály 7. forduló

2021.10.01. (péntek) 19:00 óra, Pestszentimre SK Sporttelep

Pestszentimrei SK – Pénzügyőr SE

Mérkőzés adatlap

Játékvezető: Rábel Alfréd, asszisztensek: Milavecz Péter, Török Zsolt

Őszintén szólva nem voltam boldog a keddi Budapest Kupából való kiesés után, de most már a bajnokságra kell koncentrálnunk, és ugye ott nem panaszkodhatunk, hiszen az eddigi mind a hat meccsünket megnyertük. A Csepellel szemben legalább 6, a Tintahalakkal szemben pedig most már 10 pont az előnyünk, ennek ellenére egy másodpercre sem szabad elbízni magunkat! A BLSZ 1. osztályba frissen feljutó Pestszentimre ellen minden játékosunknak úgy kell kifutnia a pályára mintha bajnoki rangadót játszana! Nem szabad kényelmeskedni, hátradőlni! Minden bizonnyal az a csapat lesz majd végül a bajnok, aki ezeket az úgymond kötelező győzelmeket képes sorra behúzni!

Vezetőedzőnket, Sólyom Ferencet kérdeztük:

  • Meglehetősen tartalékosan felállva, nem sikerült nyernünk a II. KER. UFC ellen, így nem jutottunk tovább a Budapest Kupában. Hogyan értékeled a mérkőzést?
  • Nem így terveztem a kupában a csapatösszeállítást, mert szerettünk volna a legjobb felállásban játszani, de sajnos több sérültünk is lett, akikre nem számíthattam. Így viszont alkalmam volt megnézni tétmérkőzésen azokat a játékosokat, akik eddig kevesebb játéklehetőséget kaptak, illetve a fiatalokat. Több játékosról világos képet kaptam, hogy mire képesek, ha nekik kell húzóembernek lenni. Sajnos a kisméretű pálya nem a mi játékunkat segítette, bár végig támadtuk a mérkőzést, de gólt nem sikerült lőni. Úgy éreztem magam, mint a tavaszi mérkőzéseken, támadunk-támadunk, de a végjáték, a befejezések nem sikerülnek. Hiányzott a minőség a befejezéseknél.
  • Péntek este a BLSZ 1. osztályba frissen feljutott Pestszentimre otthonába látogatunk. Mire számítasz, folytatni tudjuk hatmeccses bajnoki győzelmi sorozatunkat? Lesznek hiányzóink?
  • Pénteken egy nehéz mérkőzésre számítok, elsősorban a körülmények miatt. Még nem tudom, hogy a sérültek és betegek közül ki lesz az aki hadra fogható lesz, de remélem ez nem befolyásolja majd a mérkőzés kimenetelét. 

BLSZ I. osztály 7. forduló

2021.10.02. (szombat) 10:00 óra

Testvériség-Újpalota SE – Ikarus BSE

Mérkőzés adatlap


2021.10.02. (szombat) 11:00 óra

Budafoki MTE II. – XII. KER. Svábhegy FC

Mérkőzés adatlap


ASR Gázgyár – Csepel FC

Mérkőzés adatlap


2021.10.02. (szombat) 14:00 óra

Fővárosi Vízművek SK – CSEP-GÓL FC

Mérkőzés adatlap


1908 SZAC Budapest – REAC

Mérkőzés adatlap


2021.10.04. (hétfő) 19:00 óra

THSE-Szabadkikötő – MUN SE

Mérkőzés adatlap