Rosszul sikerült a bajnoki rajt

2018.08.05. (vasárnap) 17:00 óra

Dunaharaszti MTK – Pénzügyőr SE 3-1 (2-0)

Játékvezető: Zám Zsolt, asszisztensek: Szabó Péter, Péntek Zsuzsanna

 

Dunaharaszti MTK: Gatyel Norbert – Márton Dávid, Bíró Tamás, Farkas Péter, Kovács Gergely, Gacsal Norbert, Rusvay Gergely (Rebecsák Szilárd a 78. percben), Mendebaba Szása (Hegedűs Ádám a 86. percben), Dallos Gábor, Rétsági Ákos, Vitányi Gergő (Szalánszki Bálint a 64. percben)

Vezetőedző: Króner Péter

Pénzügyőr SE: Gábor Péter – Despotovic Vanja, Feil Máté (Besztercei Attila a 73. percben), Sztrunga Zsolt (Burka Bendegúz a 46. percben), Vitelki Balázs, Szigeti Attila, Bíró József (Varga Bence Attila a 46. percben), Nagy Bendegúz, Szabó Balázs, Turi Ákos, Kovács Gábor

Vezetőedző: Hevesi Tamás

Góllövők: Márton Dávid 3. perc 1-0, Vitányi Gergő 30. perc 2-0, Bíró Tamás 69. perc 3-0, Besztercei Attila 90. perc 3-1

Sárgalap: Márton Dávid 69. perc

 

Kattints a fotóra a további képekért!

 

Nagyon korán, már a mérkőzés legelején hátrányba kerültünk. A kapott gól után  hiába birtokoltuk többet a labdát, az első félóra végén újból a hálónkban pattogott a labda. Mezőnyben több esetben is szép dolgokat láthattunk a mieinktől, de kapura szinte egyáltalán nem voltunk veszélyesek. A 69. percben bekapott harmadik gól után eldőlt a mérkőzés, ezt követően már csak abban reménykedhettünk, hogy talán megszerezzük a becsületgólt. Ez sikerült is, Besztercei Attila a rendes játékidő utolsó percében közelről kotorta a labdát a hálóba.


Ismét bebizonyosodott, hogy nem szabad kiindulni a felkészülési meccsek eredményeiből (a Dunaújváros ellen döntetlent játszottunk, az ESMTK együttesét és a Sajóbábonyt pedig legyőztük). Csak az érdekesség kedvéért, mindhárom csapat győzelemmel mutatkozott be az 1. fordulóban.

Nyilván mindannyian jobb kezdésre számítottunk, de ha az elmúlt bajnokság 29. fordulójában szenvedtünk volna ugyanitt vereséget, akkor most a BLSZ 1. osztály rajtjára készülhetnénk.

Az biztos, hogy rengeteg munka vár csapatunkra. A hibákat nagyon gyorsan orvosolni kell, mert augusztus 12-én a bajnokesélyes Ajkát fogadjuk majd ideiglenes otthonunkban a THSE-Szabadkikötő pályáján.

Szécsi József

 

NB3 Nyugati csoport 1. forduló

2018.08.04. (szombat) 17:00 óra

FC Ajka – THSE-Szabadkikötő 7-1

Mérkőzés adatlap

III. KER. TVE – Puskás Akadémia FC II. 2-2

Mérkőzés adatlap

Ménfőcsanak ESK – Pápai Perutz FC 0-0

Mérkőzés adatlap

Tarr Andráshida SC – FC Nagykanizsa 0-1

Mérkőzés adatlap

Csepel FC – Komárom VSE 1-2

Mérkőzés adatlap

2018.08.05. (vasárnap) 17:00 óra

Dunaharaszti MTK – Pénzügyőr SE 3-1

Mérkőzés adatlap

BKV Előre – Sárvár FC 1-1

Mérkőzés adatlap

Érdi VSE – MOL Vidi FC II. 2-1

Mérkőzés adatlap

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply