Szerdán végre ismét Pasaréten! PÉNZÜGYŐR SE – BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE II.

NB3 Keleti csoport, 4. forduló

2022.08.17. (szerda) 17:30 óraPasaréti út

PÉNZÜGYŐR SE – BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE II.

Mérkőzés adatlap

Játékvezető: Jakab Árpád, asszisztensek: Holpár Gergely, Csákó Patrik

Szerdán végre Pasarétre is megérkezik az NB3. Legutóbb 2019. május 26-án játszottunk harmadosztályú meccset a Pénzügyőr-pályán, 6-1-re vertük a Ménfőcsanak csapatát.

Remekül kezdtük a bajnokságot. Három idegenbeli meccsből hat pontot szereztünk, aminek az értékét növeli, hogy újoncok vagyunk a ligában.

A Békéscsaba tartalékjai közel sem bírnak ilyen remek adatsorral. Eddig mindhárom meccsüket (BVSC, Hajdúszoboszló, Eger) elveszítették. Gólkülönbségük 0-9. Talán bízhatunk benne, hogy ez a sorozat egyelőre nem szakad meg.

Május végén, június elején három alkalommal is megtelt, vagy szinte megtelt a Pasaréti úti lelátó. Várhatóan szerdán is ez történik majd, hiszen nagy az érdeklődés a nyáron átalakult csapatunk kapcsán. Facebook csoportunk létszáma lassan eléri az 1.100 főt, emellett az eddigi remek szereplés is megtette a hatását. Arra kérünk mindenkit, hogy ne csak jelenlétünkkel, hanem hangunkkal is nyújtsunk támogatást! Zúgjon a Hajrá Pénzügy!

Jegyárak: Tiszteletjegy 1 Ft, Nyugdíjas/Diák 600 Ft, Belépőjegy 1 000 Ft, Egész éves bérlet nyugdíjas/diák 9 000 Ft, Felnőtt 15 000 Ft. Ingyenes a belépés NAV/PM dolgozó, PSE sportoló, NAV/PM nyugdíjas részére, a jogosultságot igazolni kell! Mindenkinek, aki nem stábtag, kötelező, hogy legyen jegye, mivel bármikor ellenőrizhetik.


További mérkőzések:

2022.08.17. (szerda) 17:30 óra

KISVÁRDA MASTER GOOD II. – PUTNOK FC

TERMÁLFÜRDŐ TISZAÚJVÁROS – FC HATVAN

EGER SE – FÜZESGYARMATI SK

AQUA-GENERAL HAJDÚSZOBOSZLÓ – DEBRECENI VSC II.

BVSC-ZUGLÓ – VASAS FC II.

DEBRECENI EAC – DIÓSGYŐRI VTK II.

KÖRÖSLADÁNYI MSK – FACULTAS-TISZAFÜREDI VSE

JÁSZBERÉNYI FC – SÉNYŐ-CARNIFEX FC

BKV ELŐRE – KARCAGI SE