Szombat délután a Vízművek SK együttese következik. Beharangozó

Játékvezető: Kiss Gergő, asszisztensek: Nyekita Búnó László, Szuhodovszki Dávid

Jó eredménnyel zártuk idei első tétmeccsünket, így bizakodva utazhatunk a Vízművek elleni mérkőzésre, amely a Budapest I. osztály egyik rangadójának számít.

Szombati ellenfelünk az elmúlt hetekben pótolta mindhárom őszről elmaradt meccsét. Előbb 2-1-re legyőzte a CSEP-GÓL együttesét, ezt követően gól nélküli döntetlent játszott az Építőkkel, majd szerdán 5-1-re diadalmaskodott a Testvériség ellen. Mindegyikre a Vízművek-pályán került sor.

Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a találkozó zárt kapus, de a Pénzügyőr SE Facebook oldalán folyamatosan hírt adunk minden lényeges történésről!


Vezetőedzőnket, Sólyom Ferencet kérdeztük:

– Az őszi szezon nyitófordulójában viszonylag sima 4-1-es győzelmet arattunk a Vízművek ellen. Mire számíthatunk szombaton?

  • Az őszi mérkőzést nagyon jól kezdtük, és rövid idő alatt kétgólos előnyre tettünk szert, ami meghatározta a meccs további részét. Ahhoz, hogy a tavasszal is hasonlóan jó eredményt tudjunk elérni, ahhoz az idegenbeli játékunkon és hatékonyságán kell változtatni. Kicsit átalakult a Vízművek kerete, és új edzővel vágtak neki a tavasznak, ami plusz motívációt adhat ellenfelünknek, ettől függetlenül, mi a győzelemért megyünk a Váci útra. 

– A téli szünetben Mészöly Géza lett ellenfelünk vezetőedzője. Jelent-e számodra külön inspirációt, amikor egy nagyon sokak által szeretett és tisztelt, jó eredményekkel rendelkező személy ül a másik kispadon?

  • Az előző edző Véber György is hasonló, magasabb osztályban is bizonyított edző volt, és Mészöly Géza is ilyen. Mindketten erős karakterek, határozott elképzelésekkel, amiket teljesen mindegy melyik osztályban dolgoznak, meg akarnak valósítani. Mi régóta jóban vagyunk Gézával, annak idején amikor az NBI-ben dolgozott, rengeteg edzését néztem végig és tanultam tőle. Ami igazán tetszik az az edzésvezetése, hihetetlen vehemenciával, és energiával szinte szuggerálva játékosait, belehajszolja a maximális teljesítménybe. Ezt várom a mostani csapatától is, de bízom a saját csapatomban, mert mi is hasonló elszántsággal és odaadással vetjük magunkat a mérkőzésbe.  

További mérkőzések:

2021.02.18. (csütörtök) 20:00 óra

ASR Gázgyár – Csepel FC


2021.02.19. (péntek) 20:00 óra

XII. ker. Svábhegy FC – Fővárosi Közterület SK


2021.02.20. (szombat) 13:00 óra

1908 SZAC Budapest – CSEP-GÓL FC


REAC – Testvériség-Újpalota SE


Kelen SC – RAFC


2021.02.20. (szombat) 14:00 óra

Ikarus BSE – Budafoki MTE II.


2021.02.21. (vasárnap) 14:00 óra

Csepel FC – Unione FC


2021.02.23. (kedd) 19:45 óra

43. Sz. Építők SK – ASR Gázgyár