Szombaton a listavezetőt fogadjuk. A Pénzügyőr SE – Kelen SC mérkőzés beharangozója

2021.03.13. (szombat) 14:30 óra, Kőér utca

Pénzügyőr SE – Kelen SC

Játékvezető: Kiss Gergő, asszisztensek: Tóth I. Tamás, Gyana Gergely

Mérkőzés adatlap

A REAC ellen ugyan nem sikerült nyernünk, de nem mondható rossznak az idegenben szerzett 1 pont, bár kétgólos előnyünk, majd emberelőnybe kerülésünk után a győzelemre is nagyon komoly esélyünk volt. Mindazonáltal az idei évben még veretlenek vagyunk, és reméljük, hogy ez szombat estére is így marad. A Kelen SC eddigi 18 meccséből 16-ot megnyert, és jelentős előnnyel vezeti a tabellát. A múlt héten 9-0-ra nyert a CSEP-Gól ellen. Az ősszel Fogarassy Máté góljával vezetést szereztünk Kelenföldön, de ellenfelünk végül 2-1-re nyerni tudott.

Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a találkozó zárt kapus, de a Pénzügyőr SE Facebook oldalán folyamatosan hírt adunk minden lényeges történésről!


Vezetőedzőnket, Sólyom Ferencet kérdeztük:

  • A REAC ellen több helyen is változtattál a kezdőcsapaton. Mi volt ennek az oka?
  • Minden mérkőzésen van változás a kezdőcsapatban. Egyfelől az adott mérkőzés taktikája miatt, a másik ok, hogy 21 mezőnyjátékosunk van, mindenki jól dolgozik az edzéseken, tehát mindenki megérdemli, hogy a bajnoki mérkőzésen is bizonyítson. 
  • A tavasz legnehezebb mérkőzése következik, de lemérhetjük, hogy milyen mértékben sikerült előrelépnünk az őszhöz képest. Mit vársz a találkozótól?
  • Nem biztos, hogy a legnehezebb mérkőzés vár ránk, de az biztos, hogy egy nagyon jó csapat lesz az ellenfelünk. Az elmúlt másfél évben úgy alakult, hogy az összes rangadót idegenben játszottuk, ez lesz az első hazai pályán, úgy hogy én is nagy várakozással tekintek a mérkőzés elé. 
  • Magasan a Kelen rúgta a legtöbb gólt a mezőnyben. Ellenfelünknél mely játékosok azok, akikre a leginkább figyelnünk kell?
  • Ahogy a támadás építésnél a csapatjátékra koncentrálunk, úgy a védekezésben is csak akkor lehetünk hatékonyak, ha csapatként együtt zárjuk le a területeket, az ellenfél támadásainál. Természetesen tudjuk kire kell nagyobb hangsúlyt fektetni, és meg is teszünk mindent hogy felkészüljünk rá.  

További mérkőzések:

2021.03.13. (szombat) 10:00 óra

Fővárosi Közterület SK -1908 SZAC Budapest 0-4

Mérkőzés adatlap


2021.03.13. (szombat) 11:00 óra

Unione FC – Fővárosi Vízművek SK

Mérkőzés adatlap


2021.03.14. (vasárnap) 14:00 óra

Ikarus BSE – Testvériség-Újpalota SE

Mérkőzés adatlap


2021.03.14. (vasárnap) 15:00 óra

Csepel FC – XII. ker. Svábhegy FC

Mérkőzés adatlap