Végre!!! Győzelem. Hatpontos meccset nyertünk

További képekért kattints a fotóra!

 

2018.09.16.  (vasárnap) 15:30 óra

Pénzügyőr SE – Sárvár FC 1-0 (0-0)

Mérkőzés adatlap

Pénzügyőr SE Pasaréti úti Sporttelep, 200 néző. Vezette: Altorjay Áron Gellért, asszisztensek: Legeza László, Nagy Márk

 

Pénzügyőr SE: Gábor Péter – Gaal Michael Amrose, Varga Bence (Buzás Viktor), Ablonczy Gerjén (Turi Ákos), Despotovic Vanja, Varga-Sebestyén Benjámin, Feil Máté (Nagy Bendegúz),  Sztrunga Zsolt, Burka Bendegúz, Szabó Balázs, Kovács Gábor

Vezetőedző: Hevesi Tamás

Góllövő: Turi Ákos

Sárvár FC: Sásdi Bálint – Fider Ádám, Horváth András, Pető Benjámin (Koronczai Roland), Kun Benjamin, Potyi Gábor, Skriba Máté (Ódor Bálint), Maráczi József, Pados Patrik, Csákvári Zsolt (Hoós Patrik), Graszl Károly

Vezetőedző: Kovács László

Hatpontos meccset játszottunk a Sárvár FC együttese ellen. Már a 7. fordulóra került sor, de még mindig nyeretlenek voltunk, ennek ellenére elég sokan eljöttek, hogy kiszurkolják csapatunk első sikerét. Az első félidőben sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, volt kapufa, volt lesgól, volt 14 méterről elvégzett közvetett szabadrúgásunk, aztán olyan is volt, hogy 3 méterről nem tudtunk betalálni az ellenfél hálójába. Egyszerűen semmi sem sikerült. Domináltunk, de rengeteg hibával játszottunk. Szünet után további rohamokat vártunk, de nem tudtuk ott folytatni ahol az első periódus végén abbahagytuk. A Sárvár került fölénybe, lőtt egy kapufát és volt 2-3 óriási lehetősége. 

Videó: Szabados Márk 

Változtatni kellett. Szerencsére Hevesi Tamás jól nyúlt bele a mérkőzésbe, hiszen Turi Ákos majd Buzás Viktor beállítása remek ötletnek bizonyult. Visszavettük a kezdeményezést, egyre nagyobb nyomást gyakoroltunk ellenfelünkre, aminek következtében megtört az átok. A mérkőzés 87. percében Turi Ákosnak sikerült egy lepattanó labdát a sárvári kapuba vágnia.

Legutóbb a Tintahalak ellen, 410 lejátszott perce szereztünk gólt! A meccs hátralévő részében már nem volt okunk az izgalomra.

Nem játszottunk szépen, de ez most nem erről, hanem a küzdelemről szólt. Játékosaink szó szerint kiizzadták a 3 pontot. Ez a győzelem verejtékben született, de ettől még nagyon-nagyon is értékes. Áttörést értünk el, ugyanis Hevesi Tamás irányítása alatt még nem nyertünk meccset, és ahogy említettem amúgy is már nagyon régen szereztünk gólt.

A jövő héten nem lesz bajnoki forduló, a Magyar Kupában leszünk érdekeltek a legjobb 64 csapat közé jutásért. Szombaton 13:00 órakor Nagyatádon lépünk pályára. A Kupa remek alkalom lesz a gyakorlásra, és az önbizalom növelésére!

 

2018.09.16. (vasárnap) 13:00 óra

III. KER. TVE – Érdi VSE 3-3

Mérkőzés adatlap

2018.09.16. (vasárnap) 14:30 óra

TARR Andráshida SC – BKV Előre 2-1

Mérkőzés adatlap

2018.09.16. (vasárnap) 15:30 óra

Dunaharaszti MTK – MOL Vidi FC II. 3-2

Mérkőzés adatlap

Ménfőcsanak ESK – Csepel FC 1-0

Mérkőzés adatlap

Puskás Akadémia FC II.- FC Nagykanizsa 3-3

Mérkőzés adatlap

Pénzügyőr SE – Sárvár FC 1-0

Mérkőzés adatlap

THSE-Szabadkikötő – Pápai Perutz FC 2-2

Mérkőzés adatlap

2018.09.16. (vasárnap) 17:00 óra

FC Ajka – Komárom VSE 1-0

Mérkőzés adatlap

 

Be the first to comment

Leave a Reply