Vereség a bajnokesélyes ellen

Kattints a fotóra a további képekért!

 

2018.08.12. (vasárnap) 17:00 óra

Pénzügyőr SE – FC Ajka 1-4 (1-2)

A bajnokság második fordulójában a Nyugati csoport legerősebb csapata volt az ellenfelünk. Megkaptuk az engedélyt, hogy ebben a bajnoki évben is Pasaréten játszunk, így a hazai, megszokott környezetben, nagyjából 200 néző tekintette meg az összecsapást.

A mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, amivel szemlátomást megleptük az ajkaiakat. Több formás akciót vezettünk, de azért a vendégeknek is voltak góllal kecsegtető támadásai. Nemsokkal az első félóra leteltét követően Beszterczei Attila jóvoltából megszereztük a vezetést, és akkor felcsillant a remény, hogy előnnyel fordulhatunk a második félidőre. Sajnos nem így történt, mert alig néhány perc múlva, egy nagyon súlyos védelmi hibát követően az FC Ajka kiegyenlített. Még fel sem ocsúdtunk a bekapott találattól, amikor ellenfelünk újabb gólt elérve, megfordította az állást. A második félidőben, ahogy telt az idő egyre inkább kockáztatnunk kellett. Voltak lehetőségeink az egyenlítésre, de tény, hogy az Ajka sokkal több és veszélyesebb helyzetet dolgozott ki, melyekből az utolsó negyedórában kettőt is értékesített.


 

Az első 30 percet tekintve kijelenthető, hogy sokat javultunk a Dunaharasztiban látottakhoz képest, de sajnos ezúttal is góllal ajándékoztuk meg ellenfelünket, amely után elkezdtünk kapkodni, hátrányba kerülve pedig már nem tudtuk azt játszani, amit a mérkőzés elején.

A folytatásban szombaton a Tintahalakhoz látogatunk a csepeli Szabadkikötő pályára, ahol meg kell kezdenünk a pontgyűjtést!

Szécsi József

 

2018.08.11. (szombat) 17:00 óra

Komárom VSE – BKV Előre 0-1

Mérkőzés adatlap

Sárvár FC – Tarr Andráshida SC 0-0

Mérkőzés adatlap

FC Nagykanizsa – Ménfőcsanak ESK 1-3

Mérkőzés adatlap

Pápai Perutz FC – III. KER. TVE 5-2

Mérkőzés adatlap

THSE-Szabadkikötő – Érdi VSE 1-2

Mérkőzés adatlap

2018.08.12. (vasárnap) 11:00 óra

MOL Vidi FC II. – Csepel FC 5-0

Mérkőzés adatlap

2018.08.12. (vasárnap) 17:00 óra

Puskás Akadémia FC II. – Dunaharaszti MTK 1-1

Mérkőzés adatlap

Pénzügyőr SE – FC Ajka 1-4

Mérkőzés adatlap

 

Be the first to comment

Leave a Reply