Pénzügyőr SE II. – KISE 2-2 (1-1)

BLSZ 2. osztály

2019. március 17. (vasárnap) 19:00 óra, Kőér utca

Pénzügyőr SE II. – KISE 2-2 (1-1)

Mérkőzés adatlap

Pénzügyőr SE: Szabó Gábor, Vass Márton (Bálint Olivér), André Béla, Pozsonyi Patrik, Mizsei Péter, Verhoczki László, Balogh Bálint (Trembulyák Zoltán), Meggyes Balázs, Nagy Krisztián (Makszim Gergő), Mártonfi Richárd (Farkas Domonkos), Kalácska Csaba (Babály Zente)

Vezetőedző: Seres Zsolt

Góllövőink: Kalácska Csaba, Babály Zente

Kiállítva: André Béla, Makszim Gergő

Edzői nyilatkozat: Sajnos a kimaradt helyzetek megbosszulták magukat! Első félidőben még semmi jel nem mutatott arra, hogy a mérkőzésen 5 kiállítás fog történni. Mi próbáltunk játszani, az ellenfél a rúgd előre, fuss utána „taktikát” választotta. Ha a labdába nem is mindig, de belénk sikerült jó nagyokat rúgni a játékvezető nagyvonalú ténykedése mellett!
Ennek ellenére sikerült 3-4 ziccert kialakítani, ami sajnos kimaradt és talán lehűtötte volna a harci kedvet. Ehelyett figyelmetlenségünket kihasználva egyenlítettek, majd egy jogos tizenegyest követően vezetést szereztek. Megjegyezném a mi kiállításaink, egy második sárgalap után, valamint kezezésért a gólvonalon történt. Két fő valamint 2-1-es hátrányban sem estünk kétségbe, nagyot küzdve mentünk az egyenlítés reményében előre. Ellenfelünk ekkor még nagyobb ámokfutását, már a játékvezető sem nézte tétlenül (nem értettem, hogy mire várt addig..) három kiállítással „jutalmazta”.
Akaratunk és küzdelmünk a 93. percben érett góllá. Sőt a lefújást megelőzően még sikerült egy kis tűzijátékot rendeznünk, de már sikertelenül.
Ma nem sikerült nyernünk, de küzdeni tudásból le a kalappal mindenki előtt!!!

Seres Zsolt

Be the first to comment

Leave a Reply