Pénzügyőr SE II. – Pestszentimrei SK II. 2-2 (1-1)

2018.11.06. (kedd) 19:30 óra, Kőér utca

Pénzügyőr SE II. – Pestszentimrei SK II. 2-2 (1-1)

Mérkőzés adatlap

Pénzügyőr SE: Ferencsik Tamás, Dolezsál Richárd (Selmeczki Máté), Buzás Viktor, Pozsonyi Patrik, Balogh Bálint,  Jencsik Szilárd (Kalácska Csaba), Meggyes Balázs, Nagy Krisztián (Barta Gábor), Vitelki Balázs, Tóth Máté, Trembulyák Zoltán (Bálint Olivér)

Kiállítva: Buzás Viktor 14. perc

Vezetőedző: Seres Zsolt

Góllövőink: Balogh Bálint, Kalácska Csaba

Vezetőedzői nyilatkozat: Előző információk alapján, egy kemény és jó csapatot várhattunk a Kőér utcába. Nem csalódtunk..! Mondom annak tudatában, hogy történt egy kiállítás, sérülés és egy agyrázkódás.
A csapatok nem egy tapogatózó játékot választottak. Sikerült egymásnak esnünk, aminek következéseként a 14. percben emberhátrányba kerültünk, majd pár perc elteltével a vendégek vezetéshez jutottak. Hogy ne érezzük magunkat kellemesen, egy sérülést követően cserélnünk is kellett… A csapat tartását és erejét mutatja, hogy a folytatásban, még az első félidőben tudtunk egyenlíteni…sőt!..ha jobban összpontosítunk a számunkra jogosan megítélt büntetőnél, akár vezetéssel is vonulhatunk volna a félidőben az öltözőbe! A mai nap a kihagyott tizi se törte meg a lendületünket és a hitünket.
A második félidőben rengeteg futással és fegyelemmel eltüntettük az addig is alig észrevehető emberhátrányunkat. Egy szögletet követően meg is lett a munka gyümölcse, átvettük a vezetést!! Ezután még nyíltabb lett a játék, ez a kapufák forgácsolásában jelent meg.
A véghajrában egy erősen vitatott labdaátvételt (két kéz, két láb😮) követően leindították a csatárt, aki sajnos nem hibázott, így egalizálva az eredményt.
A mai nap büszke lehet minden egyes játékos a keretben. Remek teljesítményt nyújtottunk mint csapat és egyének is!!

Seres Zsolt

Be the first to comment

Leave a Reply