Szombaton a II. KER. UFC ellen játszik felkészülési mérkőzést a Pénzügyőr SE második csapata

Felkészülési mérkőzés

2021.01.30. (szombat) 18:00

II. KER. UFC – Pénzügyőr SE II.

Figyelem! A mérkőzés zárt kapus!


Fotó: Digisport

Második csapatunk Schróth Lajos irányításával már hetek óta készül a bajnokság folytatására (február 17-én a Tintahalak II. vár a csapatra). A BLSZ II. osztály 15. helyén álló együttesünk eddig 2 felkészülési mérkőzést játszott:

2021. január 16. (szombat) 19:00

Svábhegy – Pénzügyőr SE II. 5–2 (1– 2)

Pénzügyőr SE II.: Farkas – Kozma, Komlódi, Pásztor, Meczner – Moller, Sásdi – Bagi, Váradi, Horváth – Bálint,Csere: Lehr, Mészáros, Hauptwaltner, Hiba Z., Kovács I.

Gólok: Bagi 5. perc, Bálint 43. perc

Edzői nyilatkozat:

Első félidő: Jól kezdtünk, a mérkőzés elején egy szép baloldali támadás végén Horváth beadását Váradi lőtte kapura a kapus kiütötte, de Bagi érkezett a hosszún és a kapuba rúgta a labdát (0 – 1). Továbbra is támadásban maradtunk, de pontatlanok voltunk. Az ellenfél szórványos kontrákkal veszélyeztetett. Az egyik ilyen jobboldali kontránál a védelem elaludt nem ütköztünk így pontos passzt tudott adni a mélységből érkező társának, aki 8 méterről kilőtte a rövidet (1 – 1). Próbáltunk bontani, de túl sok volt az egyéni hiba. A félidő végén egy labdaszerzés után a félpályánál Komlódi megindult és két kényszerítő után Bálint kilépett a védők között és 11 méterről a léc alá lőtt (1 – 2). Más említésre méltó már nem történt az első félidőben.

Második félidő: Mint kiderült az első félidőben a Svábhegy II. csapata játszott, mert lecserélték az egész csapatot és jött a friss I. csapat. Ha előre tudom más hadrenden és más taktikával küldtem volna fel a csapatot. A sérült Kozma helyett Haupwaltner jött be. A Svábhegy átvette az irányítást és most mi próbáltunk kontrázni kevés sikerrel. A 60. percben szinte ugyanolyan gólt kaptunk, mint korábban (2 – 2). a 70 percben egy egyéni akció végén megszerezték a vezetést is (3 – 2). Én menet közben cserélgettem a próbajátékosokat is, de a csapatunk elfáradt, bár vezettünk néhány kontrát is az, hogy kinyíltunk újabb két kapott gólt eredményezett (5 – 2). Dolgozunk tovább!


Pénzügyőr SE II. – Budafoki MTE U19 3-2 (0-0)

Pénzügyőr SE II.: Farkas – Pásztor, Komlódi, Hári, Meczner – Bagi (Kovács), Moller (Balogh), Sásdi (Dobsi), Horváth – Bálint (Hiba), Romhányi (Weiszhaupt)

Cserék: Weiszhaupt, Hiba, Kovács, Dobsi, Balogh

Góljaink: Hiba 60. perc, Balogh 70. perc, Kovács 90. perc

Edzői nyilatkozat:

Első félidő: Az ellenfél folyamatosan letámadott bennünket már a saját kapunk előtt. Annak ellenére, hogy megbeszéltük, hogy mit csináljunk, erőltettük a szép labdakihozatalokat, amibe rendre hiba csúszott és folyamatos labdavesztés történt a saját térfelünkön. Keveset jutottunk el a kapuig és abban is pontatlanok voltunk igazi gólhelyzetet nem sikerült kialakítani, míg az Budafoknak volt 3 gólszerzési lehetősége is.

Második félidő: Lendületesen kezdtük a második félidőt és már az 5. perc gólt szerezhettünk volna. Bagi jobb oldali beadását Bálint nem tudta berúgni. 5 perccel később egy labdavesztés követően mögénk ívelték a labdát, amit a center 12 méterről a léc alá emelt (0-1). A 60. percben egy labdaszerzést követően Romhányi átadásával Hiba lépett ki a védők közül és 10 méterről a hosszú sarokba helyezett (1-1). Átvettük a játék irányítását és az ellenfél kontrázni próbált. Egy kapu előtti kavarodásnál nem tudtunk felszabadítani, de a kapufa segített. A 60. percben Hiba cselezgetett a 16-os sarkánál, majd a hosszún érkező Balogh elé tette a labdát, aki 8 méterről a hálóba rúgta (2-1). Mezőnyfölényben játszottunk, de pontatlanok voltunk így csak lehetőségeink voltak csak, míg a Budafok kontrázott. Egy ilyen kontra végén, szöglethez jutott az ellenfél. A beadást az őrizetlenül hagyott ellenfél játékosa 7 méterről zavartalanul fejelte a hálónkba a labdát a 81. percben (2-2). A 90. percben Kovács megindult a labdával a térfél közepénél, Horváthhoz passzolt, aki a védők között visszatette azt neki, amivel Kovács kilépett és eldöntötte a mérkőzést (3-2). Dolgozunk tovább!