Felső sor: Lászka Balázs vezetőedző, Lippai József kapusedző, Steer Bence, Balázs Bálint, Megyeri Márk, Gál Márk, Urbin Martin, Kiss Dávid, Puskás Bence, Kovács Jenő, Karacs Roland, Bartos Norbert, Osztovits Marcell, Ritzl Bence, László Balázs masszőr, Vásárhelyi-Nagy Ildikó fizioterapeuta, Seres Zsolt másodedző, Steer Ferenc sportigazgató. Alsó sor: Járja Erik, Bagó Patrik, Bogdán Rajmond, Oláh Krisztián, Gálfi László, Biró Ákos, Schrammel Ádám, Csigi Ádám, Hujbert Botond, Popovics Bertold, Varga Örs

 

A Pénzügyőr SE elnöke: Dr. Gór Csaba
Elnökségi tagok: Dr. Magyar Éva, Dr. Bocsó Gábor, Izer Norbert, Sárossy Róbert, Klemm Balazs, Scodnik Balazs
Felügyelő Bizottság elnöke: dr. Tamási Zsolt
Felügyelőbizottság tagjai: Baldauf Pál
Áhel Eszter
A Pénzügyőr SE edzői:
Old Boys: Bede Zsolt
Öregfiúk: Gerle Balázs,Tordai Balázs
Felnőtt I: Lászka Balázs (vezetőedző), Seres Zsolt másodedző
Felnőtt II: Schróth Lajos
U19: Vezendi László
U17: Szűcs Richárd
U15: Marosi Tamás

Kőér utca:
U11: Sulija Ottó (Bozsik)
U9-7: Kaiser Karina (Bozsik)

Tomori utca:
U8-7: Pintér Csaba (Bozsik)

Pasarét:
U14-11: Csoszánszky Miklós (MLSZ U14, BLSZ U13, Bozsik U11)
U9-7: Darai Ádám (Bozsik)

Futsal, strandfoci:
Ughy Márk

Jelenlegi partnerklubjaink:
Ferencvárosi TC (általános utánpótlás)
Svábhegy FC (felnőtt)
Kőbányért Egyesület (óvoda, iskola, utánpótlás, kiemelten U13-16)
Angyalföldi Sportiskola (utánpótlás, kiemelten U9-14)

A szakosztályon belüli további feladatkörök
Scodnik Balázs (szakosztályvezető)
Gabala Krisztián (tanácsadó)
Steer Ferenc (sportigazgató)
Sashegyi Zoltán (Pasarét szertár, valamint a NAV KEKI foglalkoztatása révén Pasarét pályakarbantartás)
Schróth Lajos (a NAV GEI foglalkoztatása révén Pasarét és Kőér utca NAV oldali gazdasági kérdések)
Seres Zsolt (utánpótlás szakmai koordinátor)
Sulija Ottó (Bozsik koordinátor)
Ilyés Attila (technikai vezető, Kőér utcai létesítményüzemeltetés, pályakarbantartás)
Ilyés Michaella Marcsi (Kőér utcai szertár, pályafelügyelet)
Lippai József (kapusedző felnőtt és kiemelt UP)
Szakács Kristóf (kapusedző felnőtt és UP Kőér, Pasarét)
Vásárhelyi-Nagy Ildikó (fizioterapeuta)
László Balázs (masszőr)
Szécsi József (szurkolói kommunikáció- weblap, facebook)
Kratochwill Nóra (fotózás, instagram)
Csoszánszky Miklós (egyéni képzés-Pasarét)
dr. Bocsó Gábor (up koordináció, kisegítő edző, NAV KEKI igazgatóhelyettesként NAV-PSE kapcsolat támogatása)
Kapusi Tünde (MLSZ-BLSZ kapcsolattartás)
Machonné Kudar Noémi, Kricsfalussy Ákos, dr. László Jenő (Pasarét szülői munkaközösség)
 
 

A Pénzügyőr Sport Egyesület elődei: 1923-ig a Pénzügyi Központ Tisztviselők Sport Egylete,  majd 1923-tól 1945-ig a Pénzügyi Tisztviselők Sport Clubja. Az 1945-ös évben Közalkalmazottak TE néven, aztán 1945–1948 között Közalkalmazottak Sport Egyesületeként, 1948-1949 között Pénzügyi Közalkalmazottak Sport Egyesülete volt az egyesület neve. 1949-1950 októbere között Pénzügyi Dolgozók Sport Egyesülete, 1950. október 27-től Pénzügyőr SE.

Több mint 70 éve a pénzügyi tisztviselők, pénzügyőrök, a budaiak egészségéért a festői szépségű Pasaréti úti sportpályán!

A testület fegyveres jellegéből adódóan mindig is nagy figyelmet fordított a fizikai állapot, a jó kondíció kialakítására, illetve megőrzésére. A Vám- és Pénzügyőr Múzeumban is látható fegyverek, pisztolyok, karabélyok, kardok is bizonyítják, hogy azok használata elengedhetetlen követelmény volt pénzügyőr elődeink számára. Ez eleve feltételezett egyfajta testmozgást. Rendszeres lőgyakorlatok és a vívóköri foglalkozások utalnak a szabadidős, verseny- és tömegsport kialakulására testületünkben.
A kezdeti amatőr sporttevékenységekből, mint asztalitenisz, futás, labdarúgás, teniszezés, röplabda, sakkozás, alakult meg az egyesületi formában szervezett sporttevékenység, azaz 1950-ben a Pénzügyőr Sport Egyesület (PSE). A Pénzügyőr SE egyesítette a Pénzügyőrség, a Vámfőigazgatóság és a Pénzügyminisztérium szakosztályait és ez által lehetőségeket nyújtott a minőségi versenysport megteremtésére, színvonalának folyamatos emelésére. Fő bázisa a Pénzügyi Tisztviselők Budagyöngye SC Pasaréti Sporttelepe lett, a Budapest II., Pasaréti út 124-126. alatt.

Az egyesület napjainkban tíz szakosztállyal rendelkezik: asztalitenisz, kézilabda, labdarúgó, röplabda, sakk, teke, tenisz, természetbarát, túra- és versenyszakosztály, valamint vitorlás- és vizisport szakosztály. A PSE több mint fél évszázados működése során több hazai és nemzetközi rendezvényen, versenyen járult hozzá a testület hírnevének öregbítéséhez.

Nemzetközi kapcsolatai során a PSE évtizedek óta rendszeres szereplője a Nemzetközi Pénzügyi Tornának a francia, a német, az osztrák, a belga és a luxemburgi pénzügyi tisztviselőkkel, vámosokkal együtt.

A Sportegyesület tagja az Európai Vám Sport Szövetségnek (ECSA) is, ahol évente több nemzetközi rendezvényen vesz részt (varsói asztalitenisz verseny, brüsszeli félmaratoni futóverseny, níjmegeni 200 km-es gyaloglóverseny), illetve bonyolít le (lövészverseny, maratoni futóverseny) Magyarországon a tagországok vámosai részére.

A PSE több mint fél évszázados működése során több hazai és nemzetközi rendezvényen, versenyen járult hozzá a testület hírnevének öregbítéséhez.