Fóti Torna, Pénzügyőr SE U10

Kattints a fotóra a további képek megtekintéséhez!

Ferenczi László: U10-es csapatunkkal vettünk részt a Tornán, és negyedikek lettünk. Az első meccset a Testvériség ellen játszottuk, egy gólgazdag mérkőzésen 6-2-re nyertünk.

A második meccsen a Gödöllő U10 es csapata ellen léptünk pályára, 1-1 lett a végeredmény. Itt már előjött, hogy ennyi helyzetet nem lehet büntetlenül kihagyni. Reálisan nézve 6-7 gól különbség volt a javunkra, sajnos nem jött ki. Itt a srácok még egyben voltak.

A harmadik csoportmeccsen az előző torna győztesével, a Veresegyházával játszottunk. Mondhatni, hogy simán 5-0 ra kikaptunk, itt is voltak azért részünkről szép labdajáratások, kimaradt ziccerek.

A bronzmeccs első 9 percében (15 perc volt egy meccs) nem jött ki az ellenfél a saját térfeléről, aztán egy rossz hazaadásból 0-1. Ez kicsit lefagyasztotta az addig nagyon domináló csapatunkat és kaptunk még egyet 1 percen belül. Végül sikerült szépíteni 1-2, de összességében egy simán nyerhető meccsen sikerült kikapni. Sok szép támadás és labdajáratások voltak, aminek nagyon örülök. Kicsit csalódottan mentünk haza, de keddtő az edzésen csinálják tovább a srácok. Különdíjat nem kaptunk.

Takács Máté ma kiemelkedő volt, viszont jópáran a tudásukhoz képest gyengén teljesítettek. Az újak még szokni kell, de ügyesek és bátrak voltak.