Második helyen végzett a Pénzügyőr SE U11 csapata az alsózsolcai utánpótlástornán

A fényképre kattintva elérhető a többi fotó!

Második hely Alsózsolcán

Alsózsolcán, 2018. december 15-én, neves csapatok részvételével került megrendezésre az az U11-es korosztályú utánpótlástorna, amelyen az egyik érintett korosztályú csapatunk is jelen volt.

A tornára saját mikrobuszainkkal, illetve a szülők által vezetett személyautókkal utaztunk, összesen 25-en. Az indulás a Kőér utcai bázisunkról történt 10:00 óra magasságában. Alsózsolcára 12:30 órakor érkeztünk meg.

Gyors átöltözést követően meg is kezdtük a taktikai megbeszélésünket. Arra kértem a srácokat, hogy a torna egészén, az ellenfél térfelén történő intenzív letámadást, majd a labdaszerzést követően 3-4 másodpercen belüli kapura lövést gyakoroljuk. A megszerzett labdából tehát minél hamarabb fejezzük be a támadásainkat.

Az első mérkőzésen tökéletesen megvalósították a srácok amit kértem, melyet az eredmény is mutat, nyertünk 7-0-ra. A csapat az említett mérkőzésen dominált. Remekül működött a letámadásunk, a labdákat összeszedtük az ellenfél térfelén és az ebből származó helyzeteinket rendre gólra váltottuk.

A második mérkőzésen már egy jobb ellenféllel találtuk szembe magunkat. Bár vezettünk 2-0-ra és még labdánk is volt a harmadik gól megszerzéséhez (3vs1-ben vezettük a labdát a kapu felé, de kihagytuk a helyzetet), mégis az ellenfél fordított és négy gólt rúgva elhúzott 4-2-re. Ekkor kaptak szikrát és ihletet a srácok! Az utolsó két percben két gólt rúgva döntetlenre hozták a mérkőzést. Az utolsó másodpercekben labdánk volt a „dudaszós” győztes gól megszerzéséhez (szintén 3vs1-ben vezettünk támadást) de egy rossz passz miatt nem sikerült kapura sem lőnünk… (bosszantó volt…)

A harmadik mérkőzésre összeállt a csapat és a szlovák Sena csapatát 2-1-re legyőztük, így az aranyért játszhattunk Tiszaújváros csapatával az utolsó, negyedik mérkőzésen.

Az egész pályás letámadás az előző három mérkőzésen felőrölte az erőinket, így sajnos a srácok az utolsó mérkőzésre nagyon elfáradtak, sima vereség lett a vége és második hely.

Köszönünk mindent a szülőknek!

Gratuláció jár a gyerekeknek!

Hajrá Pénzügyőr! 

dr. Molnár Krisztián

Be the first to comment

Leave a Reply