Zsámbéki SK U16 – Pénzügyőr SE U16 3-3 (2-2), Vác VLSE U14 – Pénzügyőr SE U14 6-0 (2-0)

MLSZ U-16 Alap Közép-Nyugat csoport

2021.11.27. (szombat) 11:00 óra, Zsámbék

Zsámbéki SK U16 – Pénzügyőr SE U16 3-3 (2-2)

Mérkőzés adatlap

Pénzügyőr SE U16: Gyertyánfy Máté, Mokalisz Joannisz, Rosz Tamás Leon, Forgó Alexander, Völgyi Sámuel (Muszka Levente), Csernyánszky Zalán (Kovács Kristóf), Pálos József (Balogi Márton István), Rosz Dávid Anakin, Pócsik Bálint, Horányi Benedek, Jakab Zsombor

Góllövőink: Rosz Dávid Anakin, Horányi Benedek, Völgyi Sámuel

Edző: Meggyes Balázs

Edzői nyilatkozat: A laza, sáros talaj miatt kevés játék, viszont annál több harc jellemezte a játékot. Igazi hullámvasút meccs volt, rossz kezdés után sikerült kétszer is vezetni, de a végén a Zsámbéké volt az utolsó szó. Csalódottak vagyunk, mert a kezünkben volt a győzelem, azonban túl sokat hibáztunk védekezésben.

MLSZ Regionális U-14 Közép “A” Csoport

2021.11.27. (szombat) 10:00 óra, Vác

Vác VLSE U14 – Pénzügyőr SE U14 6-0 (2-0)

Mérkőzés adatlap

Pénzügyőr SE U14: Barabás László Barnabás, Zrupkó Levente, Divényi Domonkos, Zsemlye Máté (Laki Gergely Márk), Megyeri Máté, Kazmouz Mohamed, Papp Noel (Kovács Ádám Gergő), Bocsó Ádám (Nagy Alex), Szirt Toma, Bede Botond, Tóth Tamás (Molnár Milán Miroszláv)

Góllövőink: –

Edzők: dr. Bocsó Gábor, Magyar László

Edzői nyilatkozat (Magyar László): A mérkőzés elején nehezen alkalmazkodtunk a csúszós talajhoz, ugyanis füves pályán játszottunk. Az erős fizikummal rendelkező ellenfél támadásait jól állítottuk meg és Megyeri, Kazmouz, Tóth révén nekünk voltak nagy helyzeteink. Két gólt ajándékoztunk a Vácnak. A félidő 2-0, de ennél több volt a csapatban, akár 2-3 is lehetett volna. A második félidőben sajnos már nem volt meg az elszántság és a figyelem. Három pontrúgás után is gólt kaptunk és a cseréink sem tudtak változtatni a játékon. Mai napon Megyeri, Szirt és Kazmouz játszott átlag felett, a többiek inkább alatta. Egy hét múlva játszuk az utolsó bajnokit a csoport legerősebb csapata ellen. Szeretnénk jobb játékkal zárni a félévet.

Kattints a fotóra a további képek megtekintéséhez!