Rákosmenti SK U19 – Pénzügyőr SE U19 0-4 (0-1), Pénzügyőr SE U14 – Ikarus BSE U14 0-5 (0-3)

Ez már a kilencedik siker! 9/9 Gratulálunk!!! Kapusunk mesterhármast szerzett!!!

MLSZ III.O. UP KÖZÉP A U 19

2021.11.06. (szombat) 10:00 óra, Újlak utca

Rákosmenti SK U19 – Pénzügyőr SE U19 0-4 (0-1)

Mérkőzés adatlap

Pénzügyőr SE U19: Puskás Bence, Lászlóffy Gergő (Vincze Szabolcs), Bagyinszki Dominik, Balogh Botond Orlandó (Szabó Bence Gergő), Borsi Zalán, Horváth Viktor, Kovács Jenő Ádám, Albert Gergő (Hári János), Sárosi Roland Attilla, Filó Alex András (Trencsányi Hunor), Sásdi Bence Dávid (Major Patrik Dominik)

Vezetőedző: Ughy Márk

Góllövőink: Puskás Bence 3, Lászlóffy Gergő

Ughy Márk edzői nyilatkozata: Ha a kapusaink nem kapnak gólt és rúgnak hármat, akkor csak győzelem lehet a vége! Sajnos a hétvégéink a sakkozásról szólnak a sok sérülés miatt, jobb lenne ha nem a kapusnak kellene mesterhármast rúgni! Gratulálok a BLSZ2-es csapat győzelméhez és a mai hozzáálláshoz a csapatnak! Trencsányi Hunornak jobbulást kívánok!


MLSZ Regionális U-14 Közép “A” Csoport

2021.11.06. (szombat) 10:00 óra, Kőér utca

Pénzügyőr SE U14 – Ikarus BSE U14 0-5 (0-3)

Mérkőzés adatlap

Pénzügyőr SE U14: Barabás László Barnabás, Zrupkó Levente (Nagy Alex), Dudra Donát, Megyeri Máté, Németh Gergő, Izer Dániel, Papp Noel (Gerőcs Vendel Dénes), Bocsó Ádám (Laki Gergely Márk), Zsemlye Máté (Molnár Milán Miroszláv), Tőkészki Máté (Tóth Tamás), Bede Botond

Edzők: dr. Bocsó Gábor, Magyar László

Magyar László edzői nyilatkozata: Ez a realitás. A hozzáállással ma nem volt probléma, lelkesen játszottunk. A szünetben a kapuba beálló Nagy Alex szenzációsan védett, két büntetőt is megfogott. Ezzel a teljesítménnyel a mezőny legjobbja volt.