U19 csapatunk kilenc pont előnnyel az élen! Pénzügyőr SE U19 – Budafoki LC U19 2-2 (1-1)

MLSZ III. OSZTÁLY UP KÖZÉP A U 19

2022.03.26. (szombat) 12:15 óra, Kőér utca

Pénzügyőr SE U19 – Budafoki LC U19 2-2 (1-1)

Mérkőzés adatlap

Pénzügyőr SE U19: Puskás Bence, Duffek Ákos, Hári János, Szabó Bence Gergő, Albert Gergő, Bagyinszki Dominik, Fehér Márk (Borsi Milán), Rainer Máté, Trencsányi Hunor, Juhász Áron (Sásdi Bence Dávid), Horváth Péter (Homonnay Gergő)

Góllövőink: Juhász Áron, Sásdi Bence Dávid

Edzői nyilatkozat (Ughy Márk): A mai mérkőzés elején magunkhoz vettük a kezdeményezést, birtokoltuk a labdát és próbáltuk megtalálni a rést a szervezetten védekező Budafok ellen, de sajnos pontatlanok voltunk a támadózónában. A kontrára berendezkedő Budafok egy szöglet után megszerezte a vezetést, a rövidre érkező budafoki csatárt őrizetlenül hagytuk, aki nem hibázta el ezt a lehetőséget. (0-1) Próbáltunk nagyobb fokozatra kapcsolni, ennek eredménye, hogy Duffek Ákos indítását Juhász Áron fejezte be góllal !  (1-1) Az első félidőben lehetőségeink voltak, de nagyon nagy helyzetet nem tudtunk már kialakítani.
A második félidőt ott folytattuk ahol az elsőt abbahagytuk, labdabirtoklás, de a végén pontatlanság. És jött amire nem számítottunk, egy budafoki szöglet és egy újabb budafoki gól. Egy szép csúsztatott fejes a hosszúba, sajnos a budafoki csapat jól használta ki azt a kevés lehetőségét,  amit kaptak tőlünk. (1-2) Az utolsó 10 percben  a budafoki térfélen zajlott a játék, Albert Gergő lövését még védeni tudta a budafoki kapus, de a kipattanót Sásdi Bence okosan, szépen a hosszú sarokba passzolta. (2-2) A hosszabbításban próbáltuk még a győzelmet megszerezni, de Szabó Bence fejese fölé szállt és ezzel sajnos elszállt a 100% os mérlegünk is. Játékosaink lehajtott fejjel szomorúan fogadták el az eredményt, amíg a budafoki játékosok nagy örömmel tették ezt. Ez a mai nap így alakult, tompa volt a csapat, ami a pontatlanságunkban mutatkozott meg. A héten volt akinek a harmadik mérkőzése volt, sokan péntek este BLSZ2-es mérkőzést játszottak, ez látszott a játékosokon, nem volt meg a frissesség, de a veretlenségünk legalább megmaradt, ezt szeretnénk továbbra is tartani.  Gratulálok a budafoki csapat szervezett játékához és csapatunknak is a veretlenség megtartásához és az utolsó pillanatokig való küzdéséhez!